از سوی دیگر بر اساس گزارش روزنامه «الوطن» سوریه، حکومت ترکیه مرزهای خود را به صورت موقت بر روی جبهه النصره وابسته به القاعده بسته است.
این اقدام ترکیه در واکنش به قوی شدن این گروه و جاهطلبیاش با وجود حمایت اولیه از آنها به عنوان جایگزینی برای «لواء التوحید» بوده است و تنشها بین جبهه النصره و ارتش سوریه بعد از درگیری آنها در منطقه «ریحانه» در نزدیکی «حارم» در مرز ترکیه افزایش پیدا کرده است.
در حالی که پیشتر این شهر در واقع پناهگاه تروریستها برای حمله و کنترل شهر حارم بوده است اما دیری نپایید که با سپر مرزی ترکیه روبرو شدند.
منابع محلی در منطقه «حارم» و مناطق مرزی ادلب از خشم و عصبانیت تندروهای القاعده در برابر اقدام ترکیه خبر دادند و تأکید کردند تروریستها اعلام کردند که انتقام خود را از حکومت ترکیه به دلیل اینکه آنها را در شرایط بدی تنها گذاشته است خواهند گرفت و به این ترتیب جادوی جادوگر علیه خودش عمل کرده است.
به گفته یک منبع آگاه، ترکیه اخیرا حمایتهای مالی خود از جبهه النصره را به دلایل نامعلومی قطع کرده و ممکن است در حال بازنگری در موضع خود در قبال آنها باشد و این مسأله در واقع باعث شده که بخش قابل توجهی از تروریستها دیگر برای حمله به اهداف نظامی خاص از حکومت اردوغان اطاعت نکنند و با افراد مسلح در ادلب نیز درگیر شوند و این مسأله می تواند اوضاع میدانی ریف حلب را به صورت دراماتیک تغییر دهد.
از سوی دیگر حکومت اردوغان از اقدام احتمالی جبهه النصره برای تشکیل یک شعبه عثمانی از این گروه در ترکیه بیمناک است زیرا بر اساس گفته جبهه النصره حکومت ترکیه نیز «کافر» است و تنها وجه تمایز آنها از حکومت سوریه حمایت از گروههای تروریستی در این کشور است.
تروریستهای النصره بارها مقامات ترکی را عصبانی کردهاند و با حمله به گردانهای وابسته به اخوان المسلمین که از سوی حکومت ترکیه حمایت می شوند از خط قرمزهای آنکارا تجاوز کردهاند و بعد از به دست گرفتن کنترل گذرگاه مرزی «باب الهوی» روادید افرادی را که از این منطقه عبور کرده اند با نام «حکومت اسلامی سوری» مهر کردهاند که نشان دهنده ایجاد حکومت طالبانی جدیدی است که نفوذ خود را بر مرز ترکیه و سوریه گسترش خواهد داد و با تروریستهای عرب و خارجی که در این منطقه و در قالب گروههای القاعده فعالیت میکنند و دیدگاهی نزدیک به جبهه النصره دارند برای تشکیل حکومتی اسلامی متحد خواهند شد.